PRANZO A / ¥3,500(平日限定メニュー)
- 前菜/Antipasto
パスタ/Primi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
PRANZO B / ¥5,000
- 前菜/Antipasto
パスタ/Primi Piatti
メイン/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
パスタ/Primi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
パスタ/Primi Piatti
メイン/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
前菜盛り合わせ/Antipasto Misto
パスタ料理/Pasta
お魚料理/Pesce
お肉料理/Carne
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
ご予約 TEL: 03-3475-1341

キクイモのスフォルマート(ムース仕立て) ゴルゴンゾーラチーズソース
Jerusalem artichoke flan with Gorgonzola cheese sauce
タスマニアサーモンのオイルマリネ エシャロットとフレッシュトマトのソース
Tasmanian salmon in oil, shallot and fresh tomato salsa
鶏白レバーのパテ リンゴのマルメラータ(ジャム)添え
Chicken liver pate with apple jam
本日のシェフおまかせ前菜盛り合わせ(+\1,600)
Today’s Assorted Appetizers

タコのアーリオ・オーリオ スパゲッティーニ
Octopus spaghettini in garlic oil”
本日のラグーソースパスタ
Today’s ragu sauce pasta
牡蠣と白ワインのリゾット
Oyster and white wine risotto

本日のお魚料理
Freshly caught fish of the day
牛テールのローマ風煮込み
Roman-style stewed oxtail

チョコレートとアマレッティのプリン “ボネ”
“Bonet” chocolate and amaretto pudding
リコッタチーズのムースとベリーソース
Ricotta cheese mousse and berry sauce
笠間栗とクルミのトルタ
Chestnut and walnut cake
本日のシェフおまかせドルチェ盛り合わせ(+\1,400)
Today’s Assorted Desserts