PRANZO A / ¥3,300
- 前菜/Antipasto
パスタ/Primi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
 
PRANZO B / ¥4,800
- 前菜/Antipasto
パスタ/Primi Piatti
メイン/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
 
パスタ/Primi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
パスタ/Primi Piatti
メイン/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
前菜盛り合わせ/Antipasto Misto
パスタ料理/Pasta
お魚料理/Pesce
お肉料理/Carne
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
ご予約 TEL: 03-3475-1341

プロシュット・コット(自家製ハム) フリウリ風
Friuli-style prosciutto cotto (cooked ham)
イワシのカルピオーネ(甘酢オイル漬け)
Sardines marinated in sweet and tangy vinaigrette
トリッパ(ハチノス)と豆の煮込み グラタン仕立て
Gratinated beef trippa (beef stomach) and been
本日のシェフおまかせ前菜盛り合わせ(+\1,600)
Today’s Assorted Appetizers

チーズと”緑胡椒“のローマ風スパゲッティ ”カチョ・エ・ペペ“
Roman-style spaghetti “Caccio e pepe”
サルシッチャ(イタリアンソーセージ)とトマトのオレキエッテ
Salsiccia (Italian sausage) and tomato orecchiette
ジャガイモのニョッキ ボローニャ風
Bolognese-style potato gnocchi

本日のお魚料理
Freshly caught fish of the day
エゾ鹿のロースト リンゴのモスタルダ(マスタード風味のジャム)添え
Roasted Hokkaido venison with mustard-flavored apple jam

“パンナコッタ”キャラメルソース
Panna cotta with caramel sauce
イタリア産チョコレートの“トルタ・カプレーゼ(チョコレートケーキ)
“Torta caprese” Italian nutty chocolate cake
ヘーゼルナッツのセミフレッド(アイスケーキ)
Hazelnut semifreddo (iced cake dessert)
本日のシェフおまかせドルチェ盛り合わせ(+\1,400)
Today’s Assorted Desserts