PRANZO A / ¥3,300
- 前菜/Antipasto
パスタ/Primi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
PRANZO B / ¥4,500
- 前菜/Antipasto
パスタ/Primi Piatti
メイン/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
パスタ/Primi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
パスタ/Primi Piatti
メイン/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
前菜盛り合わせ/Antipasto Misto
一皿目のパスタ/Primi Piatti
二皿目のパスタ/Primi Piatti
メイン料理/Secondi Piatti
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
前菜盛り合わせ/Antipasto Misto
パスタ料理/Pasta
お魚料理/Pesce
お肉料理/Carne
デザート/Dolce
コーヒー/coffee
ご予約 TEL: 03-3475-1341
ホタルイカとフィノッキオ(ウイキョウ)のマリナータ
Marinated firefly squid and fennel
グリーンアスパラガスの温製サラダ アスパラガスのクリームと共に
Asparagus salad with creamy asparagus mascarpone sauce
“トンノ ディ コニーリョ”兎肉のサラダ仕立て
“Tonno di coniglio” Italian style rabbit meat salad
“ポルペッティーネ”のフリット ~モッツァレラチーズ入り肉団子のフリット~
Polpettine” Mozzarella stuffed fried meatballs
本日のシェフおまかせ前菜盛り合わせ(+\1,600)
Today’s Assorted Appetizers
低温乾燥パスタ カッペリーニのフレッシュトマトソース
Cappellini with fresh tomato sauce
じゃが芋のニョッキ グリーンピースと空豆のソース
Potato gnocchi with green peas and fava bean sauce
桜エビのリゾット
Sakura shrimp risotto
本日のお魚料理
Freshly Caught fish of the Day
大山鶏のインパデッラ(ソテー)オレンジ風味の甘酸っぱいソースを添えて
Sauteed Daisen chicken with sweet and sour orange sauce
ヘーゼルナッツのトルタ ザバイオーネソースのハーモニー
Hazelnut cake with custard sauce
愛媛県産“甘平”みかんのティラミス
Tiramisu made with Kanpei orange from Ehime prefecture
レーズンサブレ 桜のジェラートを添えて
Raisin sable and Sakura gelato
本日のシェフおまかせドルチェ盛り合わせ(+\1,400)
Today’s Assorted Desserts
※ 別途サービス料を頂戴致しております。